Despre mine

La nivel personal, cea mai mare bucurie e să petrec timpul liber disponibil în familie. Sunt o mare iubitoare de cafea :). Îmi place foarte mult să citesc, îmi plac câinii și pisicile și îmi place să grădinăresc deși reușesc să fac asta mult mai rar decât aș vrea. Mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru plimbări în natură, dar și să călătoresc mai mult și încerc să lucrez la aceste obiective.  

 

 

În cazul meu, psihologia a fost dragoste la prima vedere. Îmi place să ascult oamenii, să le înțeleg perspectivele și să îi ajut să se ajute.  Munca în cabinet m-a învățat că, uneori, cuvintele potrivite și povestirile împărtășite poartă cu ele vindecare, iar în unele cazuri fac diferența între o calitate mai bună sau mai puțin bună a vieții. În cazuri extreme, cuvintele  și povestirile creează perspective ce pot face diferența între viață și moarte. Clienții m-au învățat că lumea se schimbă gând cu gând și om cu om. Cred că trebuie să fii foarte curajos ca să ceri ajutor și să admiți că limitele tale și resursele tale au fost depășite de evenimentele vieții tale. Este un act de responsabilitate față tine însuți, dar și față de cei din viața ta. Am lucrat până acum cu adulți și adolescenți, individual, terapie de cuplu și în diferite grupuri (workshopuri, grupuri de suport etc) pentru probleme ca depresia, anxietatea, atacurile de panică, diferite fobii,  burnout, probleme de relaționare cu părinții, cu copiii, cu colegii, cu șefii, doliu, divorț etc. 

hands, holding, embracing-718561.jpg

Pe lângă experiența de cabinet am avut prilejul de a cunoaște mai multe contexte organizaționale din perspectiva de HR manager, de consultant, de coach, de trainer sau de specialist organizațional. Am studiat cu „foamea” specifică oamenilor care sunt pasionați de domeniul lor și am consiliat manageri de C level, middle manageri și profesioniști din diferite domenii (IT, farma, industrial). Îmi place activitatea de training cu tot ce presupune ea – analiză de nevoi, documentare, design instrucțional, livrare, evaluare pre și post training și follow-up. Îmi plac problemele slab definite sau complexe, îmi place să le analizez și să găsesc soluții agile și personalizate pentru beneficiarii acelor soluții. Lucrez foarte bine și ușor cu persoane de la diferite niveluri ale unei companii.

Certificări

 

ICAgile Certified Professional – Agile Coaching

Issued Apr 2022 · No Expiration Date

 

 

Combined Arts Facilitator (ANC) 

 Issued Mar 2021 · No Expiration Date

 

 

Social Media Marketing IT Step Academy

Issued Mar 2021 · No Expiration Date

 

Human Resources Inspector (ANC)

Issued Apr 2013 · No Expiration Date

 

 

Trainer Certificate (CNFPA)

Issued Apr 2013 · No Expiration Date

 

 

Entrepreneurial Skills Certificate (CNFPA)

Issued Jan 2012 · No Expiration Date

 

 

Project Management Certificate (CNFPA)

Issued Jan 2012 · No Expiration Date 

Credential ID Seria G Nr.00991809

 

 

Clinical Psychologist Certificate  

Romanian Psychology Association

Issued Oct 2011 · No Expiration Date 

Credential ID 11533

 

 

Cognitive-Behavioral Psychotherapy Certificate 

Romanian Psychology Association

Issued Oct 2011 · No Expiration Date 

Credential ID 11533

Formări psihoterapie

2023 – Hipnoza de la A la Z (Centrul Confident)

2021 – Abordarea terapeutică a tulburărilor cauzate de uzul de substanțe. Curs de bază în adicții (Asociația Catharsis)

2019 – Tulburările anxioase și depresive la adult:  conceptualizarea cazului și model de intervenție psihoterapeutică (Institutul de psihologia dezvoltării)

2016 – Managementul cabinetului psihologic (Asociația de psihoterapie pozitivă)

2014 – Patternuri specifice de comunicare: terapia iertării și însoțirea în moarte. Abilități de intervenție în evaluarea și consilierea pacienților oncologici și a celor aflați în stadii finale ale vieții, din perspectivă sistemică (Asociația „Petre Andrei” Iași)

2014 – Consultația psihologică: evaluare, diagnostic, intervenție. Aplicații în psihologie clinică și psihologie educațională (Asociația Papy)

2014 – Ce poți să faci cu o poveste? Aplicații în psihologie clinică și psihologie educațională (Asociația de psihoterapie pozitivă)

2013 – Tehnici de intervenție în doliu (Asociația de consiliere psihologică din România)

2013 – Conferința Ziua Mondială de Prevenție a Suicidului – Intervenție în criză (Asociația de psihoterapii cognitive și comportamentale din România)

brain, neurons, design-7486701.jpg